Hoe kunt u steunen?

U kunt dit project op verschillende manieren ondersteunen.

  • Via een gift

    Een eenmalige gift
    U kunt een gift overmaken via een overschrijving op rekening BE19 0015 7006 2612 op naam van vzw Bisdom Hasselt met vermelding "Volwassenen".
    IBAN BE19 0015 7006 2612 - BIC GEBABEBB

Een doorlopende opdracht
Met een doorlopende maandelijkse opdracht bevestigt u uw engagement op langere termijn. Een formulier voor een doorlopende opdracht kunt u bekomen bij uw bankkantoor of kunt u hier downloaden.

Een gift vanaf € 40 geeft recht op een fiscaal attest

Dit kan alleen maar voor het project "Volwassenen willen opnieuw beginnen" en ook uitsluitend op rekening BE93 4220 0260 0167 op naam van vzw CCV, Geldenaaksebaan 277 te 3001 Heverlee, met als mededeling "GIFT CCV IN HET BISDOM HASSELT". Uw bijdrage moet dan op jaarbasis minstens € 40 zijn. Het attest ontvangt u automatisch begin volgend jaar. 

  • Via een testament

    Niemand van ons heeft het eeuwige leven op aarde. Daarom is het misschien zinvol nu even te denken aan de dag dat we er niet meer zijn. Door het opstellen van een testament komen uw goederen terecht bij een bestemming die past bij uw persoonlijke voorkeur. En het is zeker zo belangrijk dat alles goed geregeld is. Naast familie en vrienden kunt u ook een goed doel opnemen in uw testament. De vzw Bisdom Hasselt geniet van een bijzonder gunstig en vlak successietarief. In het Vlaamse gewest bedraagt dit successietarief 8,8%. Door een goed doel op te nemen in uw testament kan u uw bezit na uw dood een specifieke bestemming geven. En doet u iets blijvends voor onze kerk in het bisdom Hasselt. Meer informatie over testamenten...
  • Via een duo-legaat

    U kunt ook een deel van uw vermogen aan de vzw Bisdom Hasselt nalaten en tegelijk ook uw eigen erfgenamen bevoordelen inzake successierechten. De vzw Bisdom Hasselt neemt dan de last tot betaling van de successierechten over. Dit noemt men een duo-legaat. Meer informatie over duo-legaten...

Meer informatie nodig?